Вступ до центру

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» на 2019 рік ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У 2018-2019 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ.

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Спортивно-масова робота

за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631453350275165) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631446440275856) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631439350276565)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1616398931780607)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1603209133099587)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1574673062619861) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1515274455226389) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1494056434014858?pnref=story) 26 жовтня 2017р. На базі ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» проведений легкоатлетичний крос...

123
Гарячі новини

Професії

ДНЗ 'Мукачівський центр ПТО' На базі 9-ти класів:
1.Швачка
2.Кухар, кондитер
3.Столяр будівельний, паркетник
4.Продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів
5.Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного зварювання
 
На базі 11-ти класів:
1.Кухар, кондитер
2.Перукар (перукар-модельєр)
3. Електрогазозварник

Наше розташування

Головна

Вареники–найулюбленіша національна страва українців

1111 квітня 2019 року майстер виробничого навчання Поволоцька С.В. провела в групі №14а відкритий урок з професії кухар, кондитер на тему «Формування виробів з прісного тіста: вареників з різними начинками. Вимоги до якості, відпуск». Тип уроку: урок формування первинних умінь і навичок. Урок присвячений найулюбленішій національній страві українців - вареникам.

То дійсно, запашні, духмяні вареники ваблять і чарують, кожному смакують. А неповторний смак виробів залежить від професійних навиків, знань та вмінь створювати кулінарні шедеври. Це красиве мистецтво та покликання душі вимагає від кухаря ґрунтовних знань, постійного вдосконалення, пошуку нового. На уроці виробничого навчання учні мали шанс навчитись всім премудростям приготування вареників. Майстер виробничого навчання продемонструвала учням ліплення вареників з різними начинками та різної форми: «півмісяця», «трикутником», краї оформлені «косичкою» та «променями сонечка». Учні продемонстрували випереджувальне завдання – приготування вареників з «мармурового» тіста.
12На уроці учні розвивали професійну самостійність та пізнавальну активність під час роботи з інструкційно - технологічними картками, логічне і критичне мислення, вміння та навички самовдосконалення в обраній професії, працювати з додатковими джерелами інформації, вирішувати проблемні виробничі ситуації та виконувати практичні завдання.
Урок пройшов на хорошому рівні, мети досягне.

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

YouTube

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 77
  • Статті : 505
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 809223

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru