Вступ до центру

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» на 2019 рік ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У 2018-2019 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ.

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Спортивно-масова робота

за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631453350275165) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631446440275856) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631439350276565)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1616398931780607)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1603209133099587)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1574673062619861) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1515274455226389) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1494056434014858?pnref=story) 26 жовтня 2017р. На базі ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» проведений легкоатлетичний крос...

123
Гарячі новини

Професії

ДНЗ 'Мукачівський центр ПТО' На базі 9-ти класів:
1.Швачка
2.Кухар, кондитер
3.Столяр будівельний, паркетник
4.Продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів
5.Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного зварювання
 
На базі 11-ти класів:
1.Кухар, кондитер
2.Перукар (перукар-модельєр)
3. Електрогазозварник

Наше розташування

Головна

Кондитер переконаний, що естетика їжі настільки ж важлива, як і її смак


I110 травня 2019 року майстер виробничого навчання з професії кухар, кондитер Ільтю М.Й. у групі №14т провела відкритий урок на тему «Приготування тортів масового попиту із різних видів тіста». Мета уроку – узагальнити та систематизувати набуті знання та оволодіти сучасною технологією приготування тортів. Солодощі – це маленьке свято. Тому, готувати десерти – значить подарувати людям радість і робити їх трохи щасливішими.


I2 На уроці учні змагалися у знаннях з теорії технологічної послідовності приготування різних тортів та видів оздоблення. Представники команд презентували інформацію про сучасні європейські торти, особливості приготування та їх оздоблення. Майстер виробничого навчання при показі нових прийомів з оздоблення торта до дня народження дитини звернула увагу на те, що в кондитерському мистецтві важливо не тільки естетичний вигляд, а почуття смаку і стилю. Двоє учнів виконали випереджувальне завдання – майстер-класи із оздоблення тортів кольоровою вафлею та шоколадом. Під час уроку майбутні кондитери подарували присутнім позитивні емоції, яких, часом, так не хватає. Урок пройшов на хорошому рівні, мети досягне.

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

YouTube

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 79
  • Статті : 515
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 817378

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru