Кухар-кондитер
Н.П. Саєнко. Устаткування підприємств громадського харчування |
О.М.Олійник. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування | В.І.Дробот. Технологія хлібопекарського виробництва | |
![]() |
![]() |
![]() |
Г.Т. Зайцева. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів |
|
![]() |
![]() |
Слюсар з ремонту автомобілів, електрозварник ручного зварювання
О.Г. Биковський. Технологія та обладнання електричного контактного зварювання |
О.П. Строков. Основи будови та експлуатації автопоїздів | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Швачка, оператор швацького устаткування
В.Г. Литвин. Конструювання швейних виробів | |||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Додатково
О.І. Щербак. Організація підготовки фахівців із комерційної діяльності |
В.І. Кошман. Матеріалознавство для штукатурів, облицювальників, мозаїчників і малярів | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Источник http://service-joomla.ru/moduls/item/36-akkordeon-modul-dlya-joomla-15-i-16.html