Методична комісія з підготовки професії кухар, кондитер
- Деталі
-
Створено: П'ятниця, 06 червня 2014, 11:32
-
Перегляди: 4784
«Професія моя - гордість моя»
Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.
Склад методичної комісії |
Фото педагога
|
ПІБ педагога
|
Кваліфікаційна категорія (тарифний розряд), педагогічне звання |
Предмет, який викладає
|
Методична проблема, над якою працює педагога
|
Голова методкомісії

|
Береш
Мар’яна Михайлівна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,
"спеціаліст першої категорії"
|
професійно-практична підготовка,
спецпредмети
|
«Використання мультимедійних презентацій для підвищення ефективності проведення уроків виробничого навчання»
|
 |
Елек
Наталія Василівна
|
«спеціаліст вищої категорії»
|
спецпредмети
|
«Використання сучасних технологій на уроках спецдисциплін кухарів»
|
 |
Миток
Марія Михайлівна
|
«спеціаліст другої категорії»
|
спецпредмети
|
«Використання інноваційних методів та прийомів під час подачі матеріалу на уроках професійно-теоретичних предметів»
|
 |
Бекер
Олеся Миколаївна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»
|
професійно-практична підготовка
|
«Інноваційні форми роботим з учнями на уроках виробничого навчання як спосіб вирішенння проблем»
|
 |
Бойко
Іванна
Іванівна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»
|
професійно-практична підготовка
|
«Розвиток творчої особистості учня шляхом впровадження інформаційних технологій»
|
 |
Гладун
Галина Михайлівна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання ІІ категорії»
|
професійно-практична підготовка
|
«Шляхи посилення мотивації до навчання через використання інноваційних технологій»
|
 |
Митуля
Віта
Йожефівна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,
"спеціаліст першої категорії"
|
професійно-практична підготовка,
спецпредмети
|
« Інформаційно-комп'ютерні технології як сучасний засіб навчання у професійній освіті »
|
 |
Ільтю
Мар'яна Йосипівна
|
13 т. р.
|
професійно-практична підготовка
|
«Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процесс як ефективну форму особистісно-орієнтованого навчання»
|
 |
Поволоцька Стефанія Василівна |
14 т. р. "майстер виробничого навчання ІІ категорії" |
професійно-практична підготовка |
«Створення електронних презентацій. Використання ППЗ у навчальному процесі» |
 |
Медянка Василина Михайлівна |
12 т. р. |
професійно-практична підготовка |
« Використання інформаційно-комп’ютерних технологій для підвищення якості знань на уроках виробничого навчання » |
 |
Федотова Євгенія Євгеніївна
|
14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,
11 т.р. керівника гуртка
|
професійно-практична підготовка
|
«Робота з різними джерелами інформації як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках виробничої діяльності»
|
 |
Сушилина Олена Володимирівна
|
13 т. р., "спеціаліст другої категорії"
|
професійно-практична підготовка
спецпредмети
|
«Освітньо-інформаційне середовище як засіб підвищення ефективності професійної підготовки кухаря, кондитера»
|

|
Береш
Марія
Василівна
|
12 т.р.
|
професійно-практична підготовка
|
"Підвищення ефективності уроків виробничого навчання шляхом використання інформаційних технологій"
|

|
Вачиля
Олеся
Юріївна
|
11 т. р.
|
професійно-практична підготовка
|
"Використання мережевих ресурсів інтернету для підвищення творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання "
|
До складу методичної комісії входять 4 викладача спецдисциплін, дванадцять майстрів виробничого навчання.
Методична проблема методкомісії:
«Підвищення професійної підготовки учнів шляхом впровадження в навчальному процесі інформаційно-комп'ютерних технологій»
Робота методичної комісії передбачає:
- організацію засідань методичної комісії;
- планування роботи викладачів та майстрів/н протягом всього навчального року;
- ознайомлення з кращим досвідом та впровадженням його в діяльність педагогів;
- підготовку та організацію предметних тижнів;
- підготовку та організацію конкурсів професійної майстерності, олімпіад;
- підготовку та організацію семінарів, конференцій, круглів столів;
- взаємовідвідування навчальних, гурткових, виховних, індивідуальних занять з спецпредметів та виробничого навчання;
- організація школи молодого педагога.
Звіт МК за:
2020-2021 навчальний рік
2018-2019 навчальний рік
Ефективність використання інноваційних технологій під час викладання спецдисциплін та виробничого навчання (презентація)

Моя професія кухар,кондитер - моя гордість (презентація)

Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, вона багата традиціями, вирізняється розмаїттям страв. Що вже казати про кухню Закарпатську, в якій сплелися традиції та кулінарні уподобання багатьох націй.
Народна кухня – це така ж культурна спадщина народу, як мова, література, мистецтво, це неоцінений здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Закарпатська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями.
Учні нашого навчального закладу на час виробничої практики влилися у багатонаціональну сім’ю митців кулінарної справи нашого краю, а саме: Мукачева та Мукачівського, Іршавського, Воловецького, Свалявського, Рахівського, Хустського, Міжгірського, Берегівського, Ужгородського районів.
Учні мають можливість торкнутися високого мистецтва приготування фірмових страв майстрів-кухарів, що є їх наставниками на виробництві. У переліку підприємств ресторанного господарства, які прийняли наших учнів на виробничу практику і згодом працевлаштувалиє ресторани («Бульвар», «Фердінанд», «Винний сад», «Savoy », «Закарпатський КреденС»,«Ліон», «Євразія», «Міленіум», «VILLA DEL RE», «EventumHall»,«Вишневий сад», «Бограч», «Термалстар», «Графський двір», «Weekend» та ін.), і готельно-ресторанні комплекси («Горбок», «Континент», «Квітка полонини» та ін.), і кафе-бари ( «Акваріум», «Гостинна хата», «CoffeeТiмe», «Барі-барс», «Колиба», «Гріль-бар» та ін.), і піцерії («Патіо», «Бобо Піца», «Колізей», «Тіволі»), і кондитерські цехи.
Наша гордість: Молнар Нона Іванівна (гр.24а), Левицька Ніколетта Михайлівна (гр.24б), Жабко Наталія Юріївна (гр.24Т), Шпеник Ніколетта Іванівна (гр.34а), Микулець Михайло Васильович (гр. 34б), Бурч Тимофій Іванович (гр.34а), Мартинець Мілан Іванович (гр.34а), Янута Тетяна Юріївна (гр.34б), Нікітінова Крістіна (гр.34б), Плиска Ірина Іванівна (гр.24 Т)
