Вступ до центру

Державний навчальний заклад "Мукачівський центр професійно-технічної освіти" оголошує прийом учнів на навчання у 2022-2023 році ЕЛЕКТРОННА АНКЕТА_ЗАЯВКА (https://forms.gle/Sb38RY69gmmXTZg66) До уваги абітурієнтів! 19 червня 2022 року Верховна Рада України прийняла Закон, що передбачає внесення змін до діючого ЗУ «Про...

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Профорієнтація з професії перукар (перукар-модельєр)

Професія - перукар Перукар - це одна з найдавніших і шанованих професій. Робота перукаря - це робота з кожною людиною окремо, що вимагає врахування її характеру, індивідуальності і смаку. Творчий процес створення зачісок і стрижок знаходиться в близькій спорідненості з...

Профорієнтація з професії продавець

Профорієнтація продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів Ні для кого не секрет, що конкурентна битва між корпораціями, що виробляють схожі товари, перемістилася в сферу людських технологій. І лінія фронту в цій баталії пролягла прямо через прилавок....

Профорієнтація з професії столяр будівельний, паркетник

Дерево – джерело життя на землі. Історія нашого народу має вікові традиції застосування деревини як в архітектурі, так і в оформленні інтер’єрів, виготовленні меблів та інших побутових речей. Професія деревообробника завжди була цінуючою людьми, особливо в сучасному світі новітніх технологій....

Профорієнтація з професії швачка

Професія - швачка Швачка -це одна з найдавніших і шанованих професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу. У сучасному світі купити готовий одяг не представляє особливого зусилля. Маса магазинів одягу, фірмових бутиків пропонують готові сукні, костюми на будь-який смак і...

Профорієнтація кухар, кондитер

Професія - кухар, кондитер У руках кухаря, як і в руках лікаря,...

12345678
Гарячі новини

Методична комісія з підготовки професії кухар, кондитер

Методична комісія педагогів з підготовки професії кухар, кондитер

 «Професія моя - гордість моя»

   Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.

Склад методичної комісії 

 

 

 

Фото педагога

 

 

 

ПІБ педагога 

Кваліфікаційна категорія (тарифний розряд), педагогічне звання

 

 

Предмет, який викладає

 

 

 

Методична проблема, над якою працює педагога

Голова методкомісії

Beresh 639x479

Береш

Мар’яна Михайлівна

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,

"спеціаліст першої категорії" 

професійно-практична підготовка,

спецпредмети

«Використання мультимедійних презентацій для підвищення ефективності проведення уроків виробничого навчання»

 Elek

Елек

Наталія Василівна

«спеціаліст вищої категорії»

спецпредмети

«Використання сучасних технологій на уроках спецдисциплін кухарів»

 mytok m.m

Миток

Марія Михайлівна

«спеціаліст другої  категорії»

спецпредмети

«Використання інноваційних методів та прийомів під час подачі матеріалу на уроках професійно-теоретичних предметів»


Beker

Бекер

Олеся Миколаївна

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

професійно-практична підготовка

«Інноваційні форми роботим з учнями на уроках виробничого навчання як спосіб вирішенння проблем»

 Boyko 348x523

Бойко

Іванна 

Іванівна

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

професійно-практична підготовка

«Розвиток творчої особистості учня шляхом впровадження інформаційних технологій»    

 P8210018 639x412

Гладун 

Галина Михайлівна

14 т. р., «майстер виробничого навчання ІІ категорії»

професійно-практична підготовка

«Шляхи посилення мотивації до навчання через використання інноваційних технологій»

 MytulyaV.J 450x463

Митуля

Віта 

Йожефівна

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,

"спеціаліст першої категорії"

професійно-практична підготовка,

спецпредмети

« Інформаційно-комп'ютерні технології як сучасний засіб навчання у професійній освіті »

 mityukova Ilty m.j 639x479

Ільтю

Мар'яна Йосипівна

13 т. р.

професійно-практична підготовка

«Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процесс як ефективну форму особистісно-орієнтованого навчання»

 povolotska 348x523 Поволоцька Стефанія Василівна 14 т. р. "майстер виробничого навчання ІІ категорії"  професійно-практична підготовка «Створення електронних презентацій. Використання ППЗ у навчальному процесі»
  viber 2021 11 16 13 16 33 626 Медянка Василина Михайлівна  12 т. р. професійно-практична підготовка « Використання інформаційно-комп’ютерних технологій для підвищення якості знань на уроках виробничого навчання »
 fedotova1

Федотова Євгенія Євгеніївна

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»,

11 т.р. керівника гуртка

професійно-практична підготовка

«Робота з різними джерелами інформації як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках виробничої діяльності»

 Syshuluna

Сушилина Олена Володимирівна

13 т. р., "спеціаліст другої категорії" 

професійно-практична підготовка

спецпредмети

«Освітньо-інформаційне середовище як засіб підвищення ефективності професійної підготовки кухаря, кондитера»

IMG 904a42d9505afadcf1514873b31ccbbd V

Береш

Марія

Василівна

12 т.р.

професійно-практична підготовка

"Підвищення ефективності уроків виробничого навчання шляхом використання інформаційних технологій"

 

IMG 20211112 091806

 

Вачиля

Олеся

 Юріївна

11 т. р.

професійно-практична підготовка

"Використання мережевих ресурсів інтернету для підвищення творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання "

До складу методичної комісії входять 4 викладача спецдисциплін, дванадцять майстрів виробничого навчання.

Методична проблема методкомісії:

 «Підвищення професійної підготовки учнів шляхом впровадження в навчальному процесі інформаційно-комп'ютерних технологій»

         Робота методичної комісії передбачає:

- організацію засідань методичної комісії;

- планування роботи викладачів та майстрів/н протягом всього навчального року;

- ознайомлення з кращим досвідом та впровадженням його в діяльність педагогів;

- підготовку та організацію предметних тижнів;

- підготовку та організацію конкурсів професійної майстерності, олімпіад;

- підготовку та організацію семінарів, конференцій, круглів столів;

- взаємовідвідування навчальних, гурткових, виховних, індивідуальних занять з спецпредметів та виробничого навчання;

- організація школи молодого педагога.

Звіт МК за:

2020-2021 навчальний рік

 2018-2019 навчальний рік


Ефективність використання інноваційних технологій під час викладання спецдисциплін та виробничого навчання (презентація)

BereshMK2016 298x192


 Моя професія кухар,кондитер - моя гордість (презентація)

KyharKonduterPR 301x193


  

Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, вона багата традиціями, вирізняється розмаїттям страв. Що вже казати про кухню Закарпатську, в якій сплелися традиції та кулінарні уподобання багатьох націй.
Народна кухня – це така ж культурна спадщина народу, як мова, література, мистецтво, це неоцінений здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Закарпатська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями.
Учні нашого навчального закладу на час виробничої практики влилися у багатонаціональну сім’ю митців кулінарної справи нашого краю, а саме: Мукачева та Мукачівського, Іршавського, Воловецького, Свалявського, Рахівського, Хустського, Міжгірського, Берегівського, Ужгородського районів. 

Учні мають можливість торкнутися високого мистецтва приготування фірмових страв майстрів-кухарів, що є їх наставниками на виробництві. У переліку підприємств ресторанного господарства, які прийняли наших учнів на виробничу практику і згодом працевлаштувалиє ресторани («Бульвар», «Фердінанд», «Винний сад», «Savoy », «Закарпатський КреденС»,«Ліон», «Євразія», «Міленіум», «VILLA DEL RE», «EventumHall»,«Вишневий сад», «Бограч», «Термалстар», «Графський двір», «Weekend» та ін.), і готельно-ресторанні комплекси («Горбок», «Континент», «Квітка полонини» та ін.), і кафе-бари ( «Акваріум», «Гостинна хата», «CoffeeТiмe», «Барі-барс», «Колиба», «Гріль-бар» та ін.), і піцерії («Патіо», «Бобо Піца», «Колізей», «Тіволі»), і кондитерські цехи.
Наша гордість: Молнар Нона Іванівна (гр.24а), Левицька Ніколетта Михайлівна (гр.24б), Жабко Наталія Юріївна (гр.24Т), Шпеник Ніколетта Іванівна (гр.34а), Микулець Михайло Васильович (гр. 34б), Бурч Тимофій Іванович (гр.34а), Мартинець Мілан Іванович (гр.34а), Янута Тетяна Юріївна (гр.34б), Нікітінова Крістіна (гр.34б), Плиска Ірина Іванівна (гр.24 Т)

 

                                                     IMG b954c86ead95b7001c0578358d28910e V                                         praktik4

  


 

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

    

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 155
  • Статті : 1056
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 1794026

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru