Вступ до центру

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» на 2019 рік ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У 2019-2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ.

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Спортивно-масова робота

за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631453350275165) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631446440275856) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631439350276565)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1616398931780607)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1603209133099587)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1574673062619861) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1515274455226389) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1494056434014858?pnref=story) 26 жовтня 2017р. На базі ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» проведений легкоатлетичний крос...

123
Гарячі новини

З підготовки професії кухар, кондитер

Методична комісія педагогів з підготовки професії кухар, кондитер

 «Професія моя - гордість моя»

   Кулінарія – це не просто предмет, це мистецтво (як музика, пісня, танці). А будь-яке мистецтво вимагає покликання, здібностей, наполегливої праці. В умовах ринкової економіки зростають вимоги до естетичного смаку в оформленні страв, створювати тенденції до конкуренції. Займатися улюбленою справою, виконувати улюблену роботу ніколи не важко.

Склад методичної комісії 

 

 

 

Фото педагога

 

 

 

ПІБ педагога 

Кваліфікаційна категорія (тарифний розряд), педагогічне звання

 

 

Предмет, який викладає

 

 

 

Методична проблема, над якою працює педагога

Голова методкомісії

Beresh 639x479

 

 

 

 

Береш Мар’яна Михайлівна

 

 

 

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

 

 

 

професійно-практична підготовка

 

 

 

«Використання мультимедійних презентацій для підвищення ефективності проведення уроків виробничого навчання»

 Elek

 

 

 

Елек Наталія Василівна

 

 

 

«спеціаліст першої категорії»

 

 

 

спецпредмети

 

 

«Використання сучасних технологій на уроках спецдисциплін кухарів»

 mytok m.m

 

 

 

Миток Марія Михайлівна

 

 

 

«спеціаліст другої  категорії»

 

 

 

спецпредмети

 

 

«Використання інноваційних методів та прийомів під час подачі матеріалу на уроках професійно-теоретичних предметів»

 Beker

 

 

 

Бекер Олеся Миколаївна

 

 

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

професійно-практична підготовка

 

 

 

«Інноваційні форми роботим з учнями на уроках виробничого навчання як спосіб вирішенння проблем»

 Boyko 348x523

 

 

 

Бойко Іванна Іванівна

 

 

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

 

 

 

«Розвиток творчої особистості учня шляхом впровадження інформаційних технологій»        

P8210018 639x412

Гладун Галина Михайлівна

13 т. р., «майстер виробничого навчання ІІ категорії»

«Шляхи посилення мотивації до навчання через використання інноваційних технологій»

 MytulyaV.J 450x463

 

 

 

Митуля Віта Йожефівна

 

 

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

 

 

« Інформаційно-комп'ютерні технології як сучасний засіб навчання у професійній освіті »

 

mityukova Ilty m.j 639x479

 

Ільтю Мар"яна Йосипівна 

 

 

12 т. р.

« Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процесс як ефективну форму особистісно-орієнтованого навчання »

 povolotska 348x523

 

 

Поволоцька Стефанія Василівна

 

 

 

14 т. р.

 

 

 

«Створення електронних презентацій. Використання ППЗ у навчальному процесі»

  Медянка Василина Михайлівна  12 т. р. « Використання інформаційно-комп’ютерних технологій для підвищення якості знань на уроках виробничого навчання »
 fedotova1

 

 

Федотова Євгенія Євгеніївна

 

 

14 т. р., «майстер виробничого навчання І категорії»

 

 

«Робота з різними джерелами інформації як засіб активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках виробничої діяльності»

 Syshuluna

 

 

Сушилина Олена Володимирівна

 

 

 

12 т. р.

 

 

«Освітньо-інформаційне середовище як засіб підвищення ефективності професійної підготовки кухаря, кондитера»

 IMG 904a42d9505afadcf1514873b31ccbbd V

Береш Марія Василівна

12 т. р. Підвищення ефективності уроків виробничого навчання шляхом використання інформаційних технологій 
IMG b551db69cbaf5e31de7d57a8340cd244 V

  Вачиля Олеся

      Юріївна

11 т. р.  Використання мережевих ресурсів інтернету для підвищення творчих здібностей учнів на уроках виробничого навчання 

 До складу методичної комісії входять два викладача спецдисциплін, дванадцять майстрів виробничого навчання.

Методична проблема методкомісії:

 «Підвищення професійної підготовки учнів шляхом впровадження в навчальному процесі інформаційно-комп"ютерних технологій»

         Робота методичної комісії передбачає:

- організацію засідань методичної комісії;

- планування роботи викладачів та майстрів/н протягом всього навчального року;

- ознайомлення з кращим досвідом та впровадженням його в діяльність педагогів;

- підготовку та організацію предметних тижнів;

- підготовку та організацію конкурсів професійної майстерності, олімпіад;

- підготовку та організацію семінарів, конференцій, круглів столів;

- взаємовідвідування навчальних, гурткових, виховних, індивідуальних занять з спецпредметів та виробничого навчання;

- організація школи молодого педагога.

Звіт МК за 2018-2019 навчальний рік

2017-2018 Навчальний рік

2016-2017 Навчальний рік



Ефективність використання інноваційних технологій під час викладання спецдисциплін та виробничого навчання (презентація)

BereshMK2016 298x192


 Моя професія кухар,кондитер - моя гордість (презентація)

KyharKonduterPR 301x193


  

Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, вона багата традиціями, вирізняється розмаїттям страв. Що вже казати про кухню Закарпатську, в якій сплелися традиції та кулінарні уподобання багатьох націй.
Народна кухня – це така ж культурна спадщина народу, як мова, література, мистецтво, це неоцінений здобуток, яким можна пишатися, який не слід забувати. Закарпатська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями.
Учні нашого навчального закладу на час виробничої практики влилися у багатонаціональну сім’ю митців кулінарної справи нашого краю, а саме: Мукачева та Мукачівського, Іршавського, Воловецького, Свалявського, Рахівського, Хустського, Міжгірського, Берегівського, Ужгородського районів.
Звичайно, у першу чергу майстри виробничого навчання перевіряють виконання своїми учнями програми виробничої практики. Але, у той же час, учні мають можливість торкнутися високого мистецтва приготування фірмових страв майстрів-кухарів, що є їх наставниками на виробництві.
У переліку підприємств ресторанного господарства, які прийняли наших учнів на виробничу практику і згодом працевлаштувалиє ресторани («Бульвар», «Фердінанд», «Винний сад», «Savoy », «Закарпатський КреденС»,«Ліон», «Євразія», «Міленіум», «VILLA DEL RE», «EventumHall»,«Вишневий сад», «Бограч», «Термалстар», «Графський двір», «Weekend» та ін.), і готельно-ресторанні комплекси («Горбок», «Континент», «Квітка полонини» та ін.), і кафе-бари ( «Акваріум», «Гостинна хата», «CoffeeТiмe», «Барі-барс», «Колиба», «Гріль-бар» та ін.), і піцерії («Патіо», «Бобо Піца», «Колізей», «Тіволі»), і кондитерські цехи.
Праця кухаря кропітка і важка, потребує багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку. Але воно того варте. Ця професія може дати людині і задоволення, і достаток, як, наприклад, Гордону Рамзі, Рейчел Рей, Вольфгангу Паку, Полі Дін, Алену Дюкассу, Тоду Інгліш, Нобу Матсухіса - найбільш високооплачуваним шеф-кухарям у світі за оцінкою журналу Forbes, річні доходи яких обчислюються у десятках мільйонів доларів.
Побажаємо такого ж успіху у житті майбутнім шеф-кухарям, а поки що нашим кращим учням та працевлаштованим випускникам: Молнар Нона Іванівна (гр.24а), Левицька Ніколетта Михайлівна (гр.24б), Жабко Наталія Юріївна (гр.24Т), Шпеник Ніколетта Іванівна (гр.34а), Микулець Михайло Васильович (гр. 34б), Бурч Тимофій Іванович (гр.34а), Мартинець Мілан Іванович (гр.34а), Янута Тетяна Юріївна (гр.34б), Нікітінова Крістіна (гр.34б), Плиска Ірина Іванівна (гр.24 Т)

 

                                                     IMG b954c86ead95b7001c0578358d28910e V                                         praktik4

  


 

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

YouTube

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 87
  • Статті : 572
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 914529

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru