Вступ до центру

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» на 2019 рік ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ УЧНІВ НА НАВЧАННЯ У 2019-2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ.

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Спортивно-масова робота

за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631453350275165) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631446440275856) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631439350276565)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1616398931780607)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1603209133099587)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1574673062619861) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1515274455226389) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1494056434014858?pnref=story) 26 жовтня 2017р. На базі ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» проведений легкоатлетичний крос...

123
Гарячі новини

Гурток "Кулінар"

Гурток "Кулінар"

Керівник гуртка: Федотова Євгенія Євгенівна

1

Мета роботи:

  Основною метою роботи гуртка «Кулінар»- є створення умов для особистісного розвитку та самореалізації кожного учня.
 Під час засвоєння навчального та практичного матеріалу програми у гуртківців формуються основні життєві компетентності особистості: пізнавальна, практична, творча і соціальна.
  На заняттях гуртка «Кулінар» переважає колективна праця. Формуються позитивні якості емоційно-вольової сфери (наполегливість, працелюбність, самостійність), доброзичливість, товариськість у ставленні до інших, уміння працювати в колективі, підвищення рівня культури.
  Працюючи з різними матеріалами, такими як звичайні нитки, крупи, прикраси, учні створюють макети різних страв та виробів.

Гуртківці:

4    5

Наше кредо:

"Чого б ти не навчався, ти навчаєшся для себе"

 

Вироби гуртка:

Макети страв із пряжі:

Макет "Страви з морепродуктів"    Макет "Млинчики з полуницею"

6                         7

 

З кавових зерен:

8

 

З круп: 

9jpg 10 11

 

Підсумки роботи гуртка “Кулінар” за 2014-2015 н.р.

Участь у виставці технічної творчості у ДНЗ “Мукачівський центр ПТО”

12

Роботи гуртківців відібрані для обласного «Свята професій».

13

13 травня 2015 року в м. Ужгороді відбулося обласне «Свято професій».

Гурток «Кулінар» представив свої роботи.

15

 

Презентації:

Гурток Кулінар

Роботи гуртківців

Підсумки роботи

Гурток Кулінар 2016-2017 н.р.

Робота гуртка за 2018-2019 н.р.

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

YouTube

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 83
  • Статті : 521
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 845859

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru