Вступ до центру

Правила прийому до Державного навчального закладу "Мукачівський центр професійно-технічної освіти"на 2020 рік Правила прийому до Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» на 2019 рік ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" ОГОЛОШУЄ...

Про нас

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД"МУКАЧІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ" Наказом Міністерства освіти і науки України від 15.07.2013 №977 "Про деякі питання діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачеве" припинено діяльність Мукачівського професійного ліцею сфери послуг шляхом реорганізації (приєднання) до...

Спортивно-масова робота

за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631453350275165) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631446440275856) за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1631439350276565)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1616398931780607)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1603209133099587)за посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1574673062619861) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1515274455226389) посиланням. (https://www.facebook.com/aleksandr.gal.7/posts/1494056434014858?pnref=story) 26 жовтня 2017р. На базі ДНЗ «Мукачівський центр ПТО» проведений легкоатлетичний крос...

123
Гарячі новини

Гурток "Кондитерське мистецтво"

Гурток "Кондитерське мистецтво"

Керівник гуртка
Ільтю Мар’яна Йосипівна

 mityukova Ilty m.j 639x479

Програма гуртка «Кондитерське мистецтво» призначена для підвищення професійної компетентності учнів та слухачів в кондитерській галузі.
Метою програми є: формування теоретичних і практичних навичок кондитерської справи; розширення знань учнів про способи і прийоми декорування оздоблювальними напівфабрикатами тортів, інших виробів кондитерської галузі.
Завдання програми:
1. Розширення знань, розвиток умінь і навичок учнів, використовуючи матеріал, який не входить в навчальну програму.
2. Ознайомлення з новими технологіями в кондитерському виробництві.
3. Формування умінь і навичок, впровадження їх в практику роботи.


Робота гуртка у 2019-2020 н.р. 
Робота гуртка у 2018-2019 н.р. 

zoofirma.ru

Ми в соцмережах

YouTube

Статистика відвідувань

  • Відвідувачі : 105
  • Статті : 646
  • Веб-посилання : 9
  • Перегляди статей : 969453

Погода

Погода в Мукачево » Україна

 

 

                                                                                Ð†Ð½Ñ‚ерактивна карта навчально-практичних центрів

Інтерактивна карта навчально-

практичних центрів професійної

(професійно-технічної)

освіти України

zoofirma.ru